Contact

Asamanya Ayurveda Healing

Asamanya Ayurveda Healing
Consulten en Behandelingen
Open: Maandag – Zaterdag 8.00 uur – 19.00 uur

 

 

 

Bedrijfs gegevens: Asamanya Ayurveda Healing

Factuur adres: Kanaalpark 157, 2321JW  Leiden Nederland

KvK nummer : 73147206

AGB Zorgverleners-nr: 90-106742

AGB praktijk code: 90-065976

BTW nummer: NL002513243B25

Voor meer informatie stuur een email

  Gratis parkeren voor het gebouw op de parkeerplekken van De Plek (Graag een parkeer kaartbij de balie ophalen)

  Met de OV op 8 minuten loopafstand van Station en bushalte Lammenschans  

  Licenties: LVNT/RBCZ/TCZ/AGB
  Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (S.C.A.G.)

  In het verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en
  het tuchtrecht van de beroepsvereniging LVNT/RBCZ/TCZ en van de stichting SCAG.

  Aangesloten bij de RBCZ

  Ik ben trots om aan te kondigen dat ik ben aangesloten bij de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Deze registratie garandeert dat ik voldoe aan strenge eisen op het gebied van opleiding, bijscholing en praktijkvoering, wat bijdraagt aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van mijn dienstverlening.

  Wat is de RBCZ?

  De RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten in de complementaire zorg registreert. De aangesloten therapeuten hebben een gedegen opleiding gevolgd en voldoen aan de kwaliteitscriteria die de RBCZ stelt. Door deze registratie worden onze behandelingen vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars.

  Tuchtrechtspraak

  De RBCZ heeft een eigen tuchtrechtspraak die toeziet op de naleving van de beroepscode. Als er klachten zijn over de beroepsuitoefening van een therapeut, kunnen deze worden ingediend bij de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Dit onafhankelijke orgaan behandelt de klachten en kan maatregelen opleggen als de klacht gegrond wordt verklaard.

  Het doel van de tuchtrechtspraak is om de kwaliteit van de complementaire zorg te waarborgen en te verbeteren. Dit biedt cliënten extra zekerheid en vertrouwen in de professionaliteit en integriteit van onze dienstverlening.

  Voor meer informatie over de RBCZ en de tuchtrechtspraak kun je terecht op de website van de RBCZ.

  ALGEMENE VOORWAARDEN, VERGOEDINGEN, BETALINGEN EN ANNULERINGEN 

  Vergoedingen

  Bij een aanvullende ziektekostenverzekering worden de kosten (deels) vergoed bij veel zorgverzekeraars, meer informatie hierover vind je bij je zorgverzekeraar.

  Annuleringen

  Wij hanteren annuleringsbeleid  van een minimale kennisgeving van 48 uur vereist voor het kosteloos annuleren of verzetten van afspraken. Zo niet brengen wij 50 % van de kosten van de maakte afspraak in rekening. 

  Klachten Procedure 

  Bij Asamanya Ayurveda Healing  streven ik naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid. Ik vindt het belangrijk dat al mijn klanten tevreden zijn met mijn producten en services. Mocht u echter toch een klacht hebben, dan staan ik klaar om naar uw zorgen te luisteren en samen naar een passende oplossing te zoeken.

  De eerste stap bij het indienen van een klacht is om contact met mij op te nemen via het contactformulier op de website. Ik zal uw klacht serieus nemen en streven ernaar om binnen een redelijke termijn met een gepaste reactie te komen.

  Indien u het niet eens bent met mijn reactie of als u van mening bent dat uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT). Deze beroepsvereniging kan u ondersteunen en adviseren bij verdere stappen.

  Mocht u nog steeds niet tevreden zijn na het raadplegen van de LVNT, dan ben ik aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). U kunt zich tot hen wenden voor verdere bemiddeling en het zoeken naar een oplossing.

  Ik waardeer uw feedback en streven ernaar om eventuele problemen zo snel en effectief mogelijk op te lossen. Bedankt voor uw vertrouwen in Asamanya Ayurveda Healing.

   

  Reacties zijn gesloten.