Ouderen en Voeding

Asamanya Ouderen en Voeding

Welkom bij Asamanya – waar voeding en positieve gezondheid samenkomen voor een stralende oude dag

Voeding is een heel belangrijk aspect het dagelijks leven van de mensheid. Om langer te leven en chronische ziekten en beperkingen uit te stellen, is het van belang om gezond te eten.

Ouderen zijn een heel diverse groep mensen. Vooral in Nederland observeren wij dat de ouderengroep steeds groter wordt. Ouderen kiezen graag in hun eigen huis te verouderen dan elders. Recente studies bewijzen dat thuiswonende ouderen lijden aan ondervoeding.  Dit leidt tot multimorbiditeit en polypharmacie. Studie bewijzen datvoor een grote kosten in het waarborgen van gezondheid op latere leeftijd.

Omdat de verouderingsproces bij iedereen anders afloopt geven wij als organisatie heel persoonlijke aandacht op gepersonaliseerde  dieet.

Welkom bij Asamanya – waar we geloven dat goede voeding de sleutel is tot een gezond en vitaal leven, vooral voor ouderen. Bij Asamanya richten we ons op het bevorderen van positieve gezondheid door middel van voeding, met speciale aandacht voor de unieke behoeften van ouderen.

Ons doel is om ouderen te ondersteunen bij het bereiken en behouden van een optimale gezondheid en welzijn door middel van voedingsadvies, educatie en ondersteuning. We begrijpen dat voeding een cruciale rol speelt bij het verouderingsproces en bij het voorkomen of beheren van chronische aandoeningen.

Bij Asamanya Ayurveda Healing  geloven we in een holistische benadering van gezondheid, waarbij we niet alleen kijken naar wat er op het bord ligt, maar ook naar de sociale, emotionele en spirituele aspecten van voeding. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin ouderen zich gesteund voelen en waarin ze worden aangemoedigd om gezonde voedingskeuzes te maken die passen bij hun individuele behoeften en voorkeuren.

Ons team van deskundige Ayurveda professionals staan klaar om ouderen te begeleiden en te ondersteunen bij het maken van gezonde voedingskeuzes die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. We bieden persoonlijk voedingsadvies, workshops en educatieve programma’s om ouderen te helpen hun voedingsdoelen te bereiken en te genieten van een actief en vervuld leven die gebaseerd zijn op de spinnenweb van Positieve Gezondheid.

Bij Asamanya Ayurveda Healing streven we naar een wereld waarin ouderen kunnen genieten van een goede gezondheid en welzijn, zodat ze volop kunnen genieten van hun gouden jaren. Samen werken we aan een toekomst waarin ouder worden synoniem staat voor vitaliteit, kracht en levenslust.

Ontdek vandaag nog hoe Asamanya Ayurveda Healing u kan helpen bij het bereiken van uw voedings- en gezondheidsdoelen. Samen bouwen we aan een gezondere en gelukkigere toekomst voor ouderen, één maaltijd tegelijk. Boek vandaag nog een afspraak.

.

Reacties zijn gesloten.